Stensättning och övriga markarbeten

Det mesta i trädgården designade, planterade och sköter jag faktiskt om på egen hand. Det är roligt och ingenting som krånglar, och gör de det så är det bara att låta det ta lite mer tid och fixa det då och så får det vara bra. Men när jag höll på och fixa med det så hade jag lite mer att ordna med och då fick ganska mycket av det faktiskt göras av riktiga trädgårdsmästare, exempelvis när det kom till stensättning. Det var ingenting som jag såg till att göra någonting med själv utan det blev väldigt mycket över till andra att ha hand om och syssla med det också.

Tycker att det här med stensättning är roligt och känns som att det är ett ganska bra beslut att lägga upp det hela på just det sättet. Stensättningen var skön att få hjälp med, för jag skrev och berättade för dem hur jag ville ha det och så blev det sen upp till dem att ordna upp det med planering och allt. Först ett tag efter det så fick jag göra lite mer det på egen hand också och då blev det via RB Sten & Design och deras idéer. För jag hade en idé för hur jag ville ha det men sen fick jag ytterligare idéer och tips när de var här och sen var det allting som behövdes för att allting skulle ordna sig, för att allting skulle bli bra och för att jag inte skulle behöva tänka så mycket mer på det.