Bäst på kranlyft

Hej på er alla mina fantastiska läsare! Hoppas ni har det kanon. Jag tänkte tipsa er om företaget Lp Last AB, som är ett företag som jobbar med all form av kranlyft i Kalmar, Nybro och Öland! 

Jag hörde om detta företag genom min far, som då arbetar inom hamnen och håller på mycket med containrar och diverse hamnarbete. Han tipsade om detta företag som de då fått mycket hjälp av när det kommit till problem som uppstått när de har behövt flytta containrar som hamnat helt fel.

Han berättade för mig om hur kunniga och duktiga de var i detta företag, så jag tänkte därför att jag skulle vilja tipsa er, om någon av er någonsin skulle behöva hjälp inom att lyfta och förflytta stora och tunga saker. De på Lp Last AB är så himla duktiga och grymma inom kranlyft.

Jag tänker inte göra ett allt för långt inlägg om detta, men jag hoppas att jag kan vara till lite hjälp i alla fall! Tack för övrigt för alla era snälla kommentarer. Fråga gärna om ni undrar mer, om detta företag eller om något annat! Det glädjer mig alltid att ni är så trevliga och gillar att läsa det jag skriver om. Jag hoppas att ni fortsätter göra det! Ha det bäst, vi hörs snart igen! Ta hand om er!